7 JEFTINIH ‘TRANSFORMATORA’ OBIČNE KUPAONICE U OAZU LUKSUZA

06:17



1. Mekani, pahuljasti ručnici
Korak do transformacije kupaonice u spa oazu treba biti mekan, pahuljast i bojama privlačan. Takve opuštajuće karakteristike imaju naravno ručnici, neophodan dodatak u svakoj kupaonici koji uz pravilan odabir itekako može promijeniti njezino obično lice u luksuzno. Odličan izbor koji će potrajati godinama su ručnici čiji je sastav stopostotni pamuk .
2. Mirisne svijeće
Opuštanje svih osjetila trebala bi biti glavna asocijacija na kupaonicu, u čemu su za polovicu takvog doživljaja odgovorni svjetlost i miris. Rješenje su naravno mirisne svijeće u čitavom spektru nota koji će prostor ispuniti toplinom i osvježavajućim ili pak relaksirajućim mirisima. Istodobno količinu svjetla sami možete regulirati količinom upaljenih svijeća stvarajući intimnu, romantičnu ili razbuđujuću atmosferu.
“Sitnice poput taburea, uokvirenih fotografija i mirisnih svijeća lako mogu bičnu kupaonicu transformirati u intimnu luksuznu oazu
3. Tuš s efektom kišnih kapljica
Sinonim za luksuz može biti i tuš, ali ne bilo koji naravno. Velika glava s bezbroj rupica za vodu omekšava pad vode, istodobno djeluje poput masaže na koži i stvara efekt kišnih kapljica. Uz takav tretman tuširanje definitivno prestaje biti obaveza i postaje čisti užitak.

4. Uokvirene fotografije ili umjetnička slika

Šteta je da prostor u kojemu provodimo dobar dio svoje dnevne rutine zaobiđe dodir privatnih sitnica. Naime nigdje nije zapisana zabrana pristupa umjetničkim slikama, obiteljskim fotografijama ili vlastitim umjetničkim djelima, dapače takve će obične zidove kupaonice transformirati u mini galeriju s daškom luksuza. Slika velikog formata ili nekoliko uokvirenih fotografija različitih veličina odlična su ideja za odijevanje kupaonice u novo svečanije ruho.
5. Stolac u boji ili otkačeni tabure
Za elegantan ton i u skladu s carskim tretmanom opuštajuće kupke odgovorna može biti oku ugodna stolica ili tabure. Takav komad osim estetske ima i vrlo praktičnu ulogu, na njega se možete osloniti prilikom nanošenja losiona na tijelo ili kreme za masažu stopala.

6. Kutije s printom, raznobojne košarice za sitnice

Luksuzno ne podnosi neuredno. Stoga je primarno, sve sitnice dekorativne ili preparativne, koliko god mi uživali u njihovom trendovskom pakiranju, pospremiti iza zatvorenih kutija, posuda ili ormarića. Takva spremišta lako se mogu pronaći stilizirana u čitavom spektru boja, printeva, uzoraka i oblika.

7. Polica za kadu

Scene iz romantičnih filmova, modnih editorijala isceniranih u kupaonici gotovo da ne mogu proći bez kadra uživanja u kupki s poslužavnikom za kadu. Takva mala površina idealna je za odlaganje svijeća, knjige, čaše vina ili šampanjca. Pa zašto si ne priuštiti tako ugodnu sitnicu?

You Might Also Like

0 komentari